Om os

Ples&Lindholm blev grundlagt i 2013 af virksomhedens to partnere: Jakob Plesner Mathiasen og Lasse Lindholm, som også lægger navn til foretagendet. Siden den spæde start er der løbet meget vand under broen. Virksomheden har haft vokseværk. Få er blevet til flere. Visse ting forbliver imidlertid de samme.

Vi huser stadig nogle af Danmarks førende eksperter inden for bl.a. ophavs- og entertainmentret. Og vi har stadig hjertet med i alt, hvad vi laver.

Hos Ples&Lindholm tror vi på, at diversitet giver superkræfter. Her arbejder juridiske rådgivere, analytikere og kommunikationsrådgivere side om side. Det er vores opfattelse, at de tre fagligheder på mange måder er forbundet. Derfor bruger vi aktivt diversiteten til at udfordre hinanden med nye input og perspektiver, så vi kan sikre dig den bedst mulige rådgivning.

I Ples&Lindholm driver vi sekretariatet for musikselskabernes brancheorganisation, IFPI Danmark, ligesom vi rådgiver andre kunder i krydsfelterne mellem digitalisering, rettigheder og kultur.

Læs mere om vores kernekompetencer her.

partnerne i ples&lindholm

Jakob Plesner Mathiasen er partner i Ples&Lindholm og overordnet ansvarlig for den juridiske rådgivning. Han har en baggrund som advokat og er en af landets førende eksperter inden for ophavs- og entertainmentret (har p.t. deponeret sin advokatbestalling). Han har også udgivet en række bøger og artikler inden for samme genre. Jakob er direktør (National Group Director) i brancheorganisationen for de danske musikselskaber, IFPI Danmark. Herudover underviser han blandt andet spirende jurister som ekstern lektor på Københavns Universitet.

Lasse Lindholm er den anden del af partnerduoen. Lasse er specialist i strategisk kommunikation med fokus på omdømme og langsigtede indsatser, der understøtter forretningen. Han har desuden været ansvarlig for kommunikation og public affairs i IFPI Danmark siden 2010.

Begge partnere leverer ad hoc rådgivning inden for bl.a. politik, sport, film og erhverv ved siden af arbejdet for musikbranchen.

Læs vores seneste nyheder

Shopping Basket